WPC teraszburkolat

A WPC padlóburkolat esztétikus, strapabíró és könnyen karbantartható, fa- és műanyagkompozit anyagok kombinációjából készül.

Magyarország Első Innovációs Teraszburkolata!

Új generációs WPC Teraszburkolat
Nyugat-Európai alapanyagból gyártott
Prémium Magyar Termék!

by Well Deck

Igen! Mi elhozzuk Önnek a burkolatok új generációját! WELL DECK AZ ELSŐ MAGYAR INNOVATÍV TERASZBURKOLAT!

 

Teljesen egybefüggő hézagmentes felület

Egy olyan innováció, aminek eredményeképp a burkolatrendszer teljesen zárt, egybefüggő felületet képez, ezáltal nincs nyitott fuga, nincs bejutó szennyeződés, növényi részek, rágcsálók, rovarok, pangó víz okozta kellemetlenségek. A WELL DECK WPC burkolatrendszerek 95%-os vízzáró képességgel rendelkeznek.

 

Felület

A WELL DECK WPC járófelület profilok két féle felületkezeléssel érhetők el. Kés, kefe és marórendszer alkalmazásával érjük el a termék felületének esztétikus megjelenését, valamint ezen felületkezelési technológia alkalmazásával biztosítjuk a termék teljes csúszásmentességét.

 

Stabilitás

WPC járófelület profiljaink terhelhetősége 550 kg/négyzetméter. Pontszerű terhelés esetén négyzetcentiméterenként 40 kg terhelhetőség megengedett. Felhívjuk figyelmüket, bútor elhelyezésekor a kúp/tű szerű lábvégződés által okozott beszakadás esetében garanciát nem vállalunk.Továbbá felhívjuk figyelmüket, guruló medencefedés esetében 3 centiméternél szélesebb gumikerék az előírt. Termékünk stabilitását egy egyedi fejlesztésű statikai kamrarendszer biztosítja, ami a termék nagyfokú teherbírása mellett az oldalirányú diletációt is minimálisra csökkenti. 

 

Színválaszték

Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak, a WELL DECK WPC termékek színe a teljes élettartamuk alatt fakulás nélkül megmarad.
Burkolatrendszerünk 12 féle nagyszerű, a mai építési stílusirányzatoknak megfelelő tartós és időtálló színben készül, így könnyedén és esztétikusan illeszthető bármely környezetbe, legyen az klasszikus, mediterrán vagy minimál stílusjegyeket egyaránt magánviselő. A WELL DECK termékszínek a következő RAL skála színeivel mutatnak nagyfokú azonosságot. A WELL DECK WPC termékek színeinek változtatási jogát fenntartjuk! 

Milano 22

 

Agathe Gray

RAL 7047

Kova

RAL 7016

Csokoládé

RAL 8016

Cappuccino

RAL 8002

Mogyoró

RAL 1019

Aranytölgy

RAL 8001

Avokádó

RAL 6021

Madrid 30

 

Antracit

RAL 7016

Bazalt

RAL 7037

Láva

RAL 8023

Mokka

RAL 8011

Szahara

RAL 9001

 

Számtalan színazonos kiegészítő termék

Burkolatrendszerünk megannyi színazonos kiegészítővel rendelkezik //szegő és végzáró profilok, lépcső elemek,lépcső kiegészítő profilok, kerítés elemek és falburkolat profilok//

A WELL DECK burkolat rendszerek egymással kombinálhatók.

A WELL DECK kínálatában megtalálhatók a színazonos kerítés és falburkolat rendszerek.

WELL DECK MILANO 22 teraszburkolatok színválaszték

WELL DECK MADRID 30 teraszburkolatok színválaszték

WELL DECK teraszburkolatokkal kapcsolatos gyakori kérdések

A WELL DECK PRÉMIUM TERASZBURKOLATOK rendkívüli színtartoságukkal válltak a WPC burkolatok piacának legkiemelkedőbb termékévé! Termékünk színtartósságát 10 éves folyamatos tesztek bizonyítják. Kérjük vegye figyelembe, hogy burkolat rendszerünk szerves, élő anyagot, fát tartalmaz így valamelyest színében reagál a nap uv sugárzására!
Ez a minimális színváltozás a kompozit termékek esetén teljesen normális folyamat, amely a burkolat fa tartalmának érési folyamata. Gondoljon csak bele, egy, a bútorüzletben vásárolt valódi fa bútor is minimális, árnyalati változáson megy keresztül az idő múltával.
A WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT tekintetében ez az érési folyamat a napsugárzás intenzitásának függvényében 2-3 hónap. Az érési folyamat letelte után a teraszburkolat színe válozatlan marad a burkolat teljes élettartama alatt.

Gyakorlatilag a WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT semmilyen gondozást nem igényel. Nincs szükség festésre, olajozásra, felújító ápolásra.
A legtöbb WPC termékforgalmazó előírja a felület évenként kétszeri, olajozó ápolását egy speciális WPC ápoló készítménnyel! Ne dőljön be! A kelet-ázsiai WPC termékek mindegyike erőteljes vízfelvételi tulajdonságokkal rendelkezik amellett, hogy UV ellenálló képességük egyenesen nevetséges! A forgalmazók ezen tulajdonságok tompítása érdekében hívjak fel a figyelmet az ápolásukra, majd ha ezt a termék tulajdonosa nem teszi, gyors vállvonogatással közlik, sajnos a garanciális feltételek a termék nem megfelelő ápolásának hiányában nem érvényesíthetőek! Szomorú, de sajnos ez a valóság!
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT semmilyen ápolást nem igényel!

WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT innovatív statikai kamráinak köszönhetően rendkívül stabil szerkezet. Karcállósága kiemelkedő, de mint minden burkolat, úgy ez is megkívánja a körültekintő használatot. Ügyeljen, hogy kerti bútorainak fém lába ha nincs rajta megfelelő védelem (műanyag tok, filc stb.) ne okozzon karcos sérülést. Kerülje az egy pontra nehezedő sérülések lehetőségét. Figyeljen rá, hogy a teraszburkolatra magasból leeső tárgyak ne tudjanak kárt okozni! A WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT, mint minden anyag melegszik! Különösen akkor ha árnyék nélküli területen kerül kivitelezésre. A WD teraszburkolat statikai kamráinak rendkívüli előnye, hogy egy fajta levegő keringetés létrejöttének lehetőségét adják, igy a burkolat a levegő hőmérsékletéhez képest akár 10 ℃-kal is hűvösebbé vállhat. A WELL DECK TERASZBURKOLAT RENDSZEREK TEHERVISELÉSI KÉPESSÉGE 500 Kg/nm. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez az érték egy adott területű pontterhelés megvalósulásakor a fenti érték tekintetében különösen releváns!

Természetesen Igen! Központi bemutatótermünkben, országos értékesítési hálózatunk partnereinél, postai úton küldött termékminta csomagok formájában, helyszíni termékbemutató keretében*.
*kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön által megválasztott helyszínen történő bemutatónk kapcsán Önnek költségei merülhetnek fel.

Természetesen van! Cégünk a burkolataink országos telepítése kapcsán saját és szerződéses vallakozók bevonásával végez kivitelezői tevékenységet!
Kivitelezési díjainkról a WD Kft aktuális díjszabásában tájékozódhat!

Az árajánlat igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Természetesen igen! A WD termékek szállítását saját gépjárműparkkal és szerződéses fuvarozó partnerek bevonásával végezzük.

Egy 100nm-es sík, szabályos négyszög terület kivitelezése hozzávetőlegesen 4 nap. Természetesen a kivitelezési idő nagyban függ a terület sajatosságaitól.

A WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT RENDSZEREK telepíthetőek sík, 1 % lejtéssel bíró, stabil, aprószemcseméretű beton hordozófelületre, vagy tetőkre akár vízszigetelés megléte esetén is, teraszokra, fém terasz szerkezetekre, döngölt murva ágyra stb. Kérjük vásárlás előtt mindig kérje ki szakértő kollégáink véleményét !

Igen! Minimális kézügyességgel a WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLATOKAT saját maga is könnyedén telepítheti. Telepítése semmivel sem bonyolúltabb, mint egy laminált parketta lerakása.

WELL DECK teraszburkolatok galéria