WPC kerítés

A WPC kerítések tartósak, esztétikusak és alacsony karbantartást igényelnek, mivel fa- és műanyagkompozit anyagból készülnek.

Well Deck kerítésrendszerek - termékismertető

Innovatív kerítésrendszer, ami egyszerre környezetbarát és sokoldalú is?

Igen! Mi elhozzuk Önnek a gondozásmentes kerítések új generációját! WELL DECK! AZ ELSŐ MAGYAR INNOVATÍV KERÍTÉSRENDSZER!

Mit érdemes tudni a Well Deck WPC kerítésrendszerről?

Strapabíró, időjárásálló, köszönhetően a gondosan megtervezett fa és műanyag kompozit összetételének. Nem kopik, nem fakul, jól tartja a méretét és a formáját, minimális a vetemedésre való hajlama. Természetes faőrlemény tartalommal rendelkezik, a gyártása pedig környezetbarát folyamat eredménye. Telepítése egyszerű és gyors, az élmény tökéletes! Termékeinkre 10 év szavatosságot vállalunk!

A WPC sokoldalú felhasználhatóságáról

A WPC kerítés rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy sokoldalúan felhasználható legyen. A WELL DECK kerítésrendszerek felhasználhatók új kerítés építéséhez, meglévő kerítések felújításához. Egyszerű és láthatatlan rögzítés rendszerének köszönhetően, felszerelhetők meglévő fém vagy beton kőoszlopokhoz, öntött keritéskövekhez egyaránt.
Kínálatunkban megtalálható kerítés oszlopok, személykapuk, kétszárnyú kapuk, tolókapuk, kerítés mezők.

Szeretné hangulatossá és különlegessé tenni otthona határait?

Válassza a WELL DECK BARCELONA  ÉS WELL DECK MILANO KERÍTÉSRENDSZEREKET!
A kerítés értékét lehet tovább fokozni! Mégpedig, ha a tulajdonosok kiemelt figyelmet fordítanak az esztétikai tényezőkre is. Ha Önnek is fontos a látvány, válassza a WELL DECK BARCELONA és WELL DECK MILANO KERÍTÉSRENDSZEREKET!
A WELL DECK BARCELONA ÉS MILANO KERÍTÉS RENDSZER TELJESEN GONDOZÁSMENTES!

Ne pazarolja a legszebb napokat kerítésfestésre! A WELL DECK kerítést nem kell csiszolnia, újrafestenie, karban tartania, sőt a beépítésre sem lesz gondja:

Mi megtervezzük, legyártjuk, és akár 1 nap alatt felszereljük Önnek új WELL DECK WPC kerítését.

Csak dőljön hátra, és élvezze új kerítése szépségét!

TERVEZZE MEG! EGYSZERŰEN, KÖNNYEN, ÉRTHETŐEN!

Kémiai tulajdonságok

Az általunk gyártott termékek nem tartalmaznak nehézfémeket, vagy más környezetre, élőlényekre, élővizekre veszélyes anyagokat, semmilyen vegyianyag kipárolgásuk nincs.

A tartósságot, karcállóságot nagyban befolyásolja, hogy milyen fa, illetve milyen polimer keverékből készül a végtermék. Termékünk gyártási receptúrájában nem használunk kínai vagy kelet-ázsiai bambusz rostot, elsősorban azért, mert a bambusz nem fa vagy faféle, hanem rendkívül erőteljes növekedésű fű, amelynek egyik rendkívüli tulajdonsága, hogy víztároló és nedvességfelvevő képessége magas, illetve a gyártási folyamat során a bambusz az az anyag, amely a leggyengébb kötést hozza létre a polimer-növényi rost tekintetében.

A WELL DECK kerítés profilok saját egyedi receptúra alapján készülnek. A bennük felhasznált fa közép-európai keményfa, úgymint a dió, kőris, bükk, tölgy és akác. Ezen keményfák közép-európai éghajlati körülmények között fejlődtek és ezen pozitív tulajdonságukat megmutatják a végtermékben is. A termékünkben felhasznált farészek a legkisebb szemcseméretűek a piacon fellelhető kompozit termékek között.

Felület

A WELL DECK WPC kerítés profilok két féle felületkezeléssel érhetők el, ezáltal mindkét oldal frontfelületként felhasználható. Kés, kefe és marórendszer alkalmazásával érjük el a termék felületének esztétikus megjelenését.

Szerkezeti elemeink

A WELL DECK nem csak kerítés profilokat kínál, nálunk a kerítés teljes fém vázszerkezetének minden elemét megtalálja!
Kínálatunkban megtalálhatók kerítés oszlopok, személykapuk, kétszárnyú kapuk, tolókapuk, kerítés mezők.

Fém termékeink anyaga porfestett aluminium kivitelben elérhető.

Színválaszték

Vázszerkezeti elemeinket 12 féle Ral színben festjük, az alabbi színek összeállítása során arra törekedtünk, hogy az épp aktuális építészeti stílusirányzatok, vagy klasszikusabb és mediterán vagy akár hagyományos építészeti látványokba is könnyedén illeszthető legyen a termék. A fentebb felsorolt színeken kívül az egyéb színek színterezésének felára 20%.

Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak, a WELL DECK WPC termékek színe a teljes élettartamuk alatt fakulás nélkül megmarad.
Kerítésrendszerünk 6 féle nagyszerű, a mai építési stílusirányzatoknak megfelelő tartós és időtálló színben készül, így könnyedén és esztétikusan illeszthető bármely környezetbe, legyen az klasszikus, mediterrán vagy minimál stílusjegyeket egyaránt magánviselő.A WELL DECK termékszínek a következő RAL skála színeivel mutatnak nagyfokú azonosságot. A WELL DECK WPC termékek színeinek változtatási jogát fenntartjuk!
 

Agathe gray

RAL 7047

Kova

RAL 7016

Grafit

RAL 9004

Csokoládé

RAL 8016

Cappuccino

RAL 8002

Mogyoró

RAL 1019

A WELL DECK Barcelona és Milano kerítésrendszerek innovációi

  • Pozitív és negatív fugatakarás a teljes belátásmentesség biztosításához Milano kerítés rendszer esetében.
  • Egy olyan innováció, ami egy szempillantás alatt megoldja az eddigi összes létező problémát.
  • A Barcelona kerításrendszer esetében  a beépített kerítés profilok  úgy illeszkednek egymásba, hogy azok nem érintik egymást, de megteremtik a tökéletes összhangot és harmóniát!
  • Vertikális és horizontális irányban egyaránt felhasználható profilok.
  • Minden környezetbe harmónikusan integrálható.
  • Teljesen gondozásmentes szerkezeti fém elemek és wpc profilok.
  • Nagyfokú ellenállóképességgel rendelkeznek a külső környezeti hatásokkal szemben.
  • A kerítésprofil  két oldala , különböző bordázatot kapott. Ezáltal bármelyik oldala használható frontfelületként!
  • A  felület kezelésnel köszönhetően fával teljesen azonos megjelenés.

WELL DECK BARCELONA kerítésrendszerek színválaszték

WELL DECK MILANO kerítésrendszerek színválaszték

WELL DECK kerítésrendszerekkel kapcsolatos gyakori kérdések

Igen! Minimális kézügyességgel a WELL DECK WPC KERÍTÉSRENDSZEREIT, saját maga is könnyedén telepítheti.

A WELL DECK PRÉMIUM KERÍTÉS profiljai rendkívüli színtartoságukkal válltak a WPC kerítések piacának legkiemelkedőbb termékeivé! Termékünk szítartosságát 10 éves folyamatos tesztek bizonyítják. Kérjük vegye figyelembe, hogy kerítésrendszerünk szerves élő anyagot, fát tartalmaz, így valamelyest színében reagál a nap uv sugárzására!
Ez a minimális színváltozás a kompozit termékek esetén teljesen normális folyamat, amely a burkolat fa tartalmának érési folyamata. Gondoljon csak bele egy, a bútorüzletben vásárolt valódi fa bútor is minimális, árnyalati változáson megy keresztül az idő multával.
A WELL DECK kerítésrendszerek tekintetében ez az érési folyamat a napsugárzás intenzitásának függvényében 2-3 hónap! Az érési folyamat letelte után a kerítésprofil színe válozatlan marad a profil teljes élettartama alatt

Gyakorlatilag a WELL DECK PRÉMIUM WPC KERÍTÉS RENDSZER semmilyen gondozást nem igényel! Nincs szükség festésre, olajozásra, felújító ápolásra.
A legtöbb wpc termék forgalmazó előírja a felület évenként kétszeri, olajozó ápolását egy speciális wpc ápoló készítménnyel! Ne döljön be! A kelet-ázsiai wpc termékek mindegyike erőteljes vízfelvételi tulajdonságokkal rendelkezik, amellett, hogy uv ellenálló képeségük egyenesen nevetséges! A forgalmazók ezeknek a tulajdonságoknak a tompítása érdekében hívjak fel a figyelmet az ápolásukra. Majd ha ezt a termék tulajdonosa nem teszi,gyors vállvonogatással közlik , sajnos a garanciális feltételek a termék nem megfelelő ápolásának hiányában nem érvényesíthetőek! Szomorú! De sajnos ez a valóság!
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy WELL DECK BARCELONA ÉS MILANO KERÍTÉSRENDSZER semmilyen ápolást nem igényel!

WELL DECK PRÉMIUM WPC KERÍTÉSRENDSZER innovati statikai kamráinak köszönhetően rendkivül stabil. Egyedi rögtítési rendszerének köszönhetően egy, a rendszerbe rögszített profil önmagában képes viselni akár egy 100 kg testsúlyú ember terhelését. Karcállósága kiemelkedő, de mint minden burkolat, úgy ez is megkívánja a körültekéntő használatot. Kerülje az egy pontra nehezedő sérülések lehetőségét. Figyeljen rá, hogy a kerités profilokra magasból leeső tárgyak ne tudjanak kárt okozni!
A WELL DECK PRÉMIUM WPC kerítés profil, mint minden anyag melegszik! Különösen akkor ha árnyék nélküli területen kerül kivitelezésre. A WD WPC kerítésprofilok statikai kamráinak rendkivüli előnye, hogy egy fajta levegő keringetés létrejöttének lehetőségét adják, így a burkolat a levegő hőmérsékletéhez képest akár 10 ℃-kal is hűvösebbé válhat. A WELL DECK BARCELONA ÉS MILANO RENDSZEREK TEHERVISELÉSI KÉPESSÉGE 500 Kg/nm. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez az érték egy adott területű pontterhelés megvalósulásának tekintetében különösen releváns!

Természetesen Igen! Központi bemutatótermünkben, országos értékesítési hállózatunk patnereinél, postai úton küldött termékminta csomagok formájában, helyszíni termékbemutató keretében*.
*kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön által megválasztott helyszínen történő bemutatónk kapcsán, Önnek költségei merülhetnek fel.

Természetesen van! Cégünk, a WD gondozásmentes kerítésrendszereit országos telepítései kapcsán saját és szerződéses vallakozók bevonásával végzi!
Aktuális kivitelezési díjainkról a WD Kft aktuális díjszabásában tájékozódhat!

Az árajánlat igénylése semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Természetesen igen! A WD termékek szállítását saját gépjárműparkkal és szerződéses fuvarozó partnerek bevonásával végezzük.

Egy átlagosnak mondható családi ház front oldali kerítésének kivitelezése egy személykapuval és egy két szárnyú kapuval 25 fm hosszúságban, hozzávetőlegesen 2 nap. Természetesen a kivitelezési idő nagyban függ a terület sajátosságaitól.

A WELL DECK PRÉMIUM WPC KERÍTÉSRENDSZEREK telepíthetőek bármilyen előkészített stabil felületre, meglévő vagy újonan épített kerítes alapra, kerítés vázra, felhasználhatók korlát elemként erkélyek, teraszok, lépcső szegélyezésére egyaránt. Kérjük vásárlás előtt mindig kérje ki szakértő kollégáink véleményét !

WELL DECK kerítésrendszerek galéria