Fixtetős pergola

Amennyiben olyan pergolát keres , amely teljesen fix és nagyon sok funkciót képes betölteni, valamint külső hatások elleni védelmet nyújt, akkor válassza a legideálisabb megoldást, amely előtetők, teraszok, kocsibeálló, erkélyek tökéletes árnyékolására szolgálnak!

Well Deck fixtetős pergolák

CLIMALUX üvegtetős pergola

Az integrált esővízgyűjtő csatorna biztosítja a megfelelő vízelvezetést és kifolyást a szerkezet tartólábain.

A fixtetős erőssége az alumínium és az üveg vagy polikarbonát tökéletes kombinációja, amely ellenáll a szélnek és a hóterhelésnek, miközben élvezheti a táj szépségét és a napsütést téli napokon is.

Rögzített lapos szerkezet üvegburkolattal, amely a gerendák szintjén hatékony lejtővel rendelkezik, hogy az esővizet összegyűjtse a peremvízcsatornákon keresztül az oszlopok belsejébe vezesse.

CLIMALUX pergola 8mm-es edzett ragasztott üveg fedéssel, vagy polikarbonát fedéssel szerelhető. Lábakba integrált esővíz elvezetéssel, ami 15X15 cm es lábakon távozik el. Maximális kinyúlása 4,5 m. Szél ellenállási értéke: CLASS 5. Termékeink kimagasló terhelhetőséggel rendelkeznek pl.: hóterhelés 126 kg/nm. Minden felhasznált szerkezet, vázelem alumínium és rozsdamentes kivitelben készül. Termékünk beépített LED világítással is szerelhető.

EXPERT PLUS polikarbonát pergola

Az EXPERT PLUS 16 mm vastagságú kamrás, polikarbonát lemezzel szerelt . Rejtett extra erős duplafalú vízelvezető rendszerrel. Polikarbonát tető négy féle  árnyalatban elérhető, színétől függ az árnyékolás mértéke. Üveg oldalfalakkal  zárhatóvá tehető.

Az EXPERT PLUS elegáns és egyszerű kivitel, amely könnyen alkalmazkodik minden korabeli építményhez.

Ideális a kültér védelmére, anélkül, hogy akadályozná a helyiségek természetes megvilágítását. A szilárd polikarbonát lemezekből álló tetőnek köszönhetően tágas, világos teret alakíthat ki.

Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren.,

Polikardonát szín választékával érhetjük el a nap bevilágításának erősségét a kívánt mértékben víztiszta (nem áttetsző!)

  • opál színű
  • bronz színű
  • gyöngyház színű

ANCONA önhordó pergola

Robusztus alumínium szerkezet! A tető egy merev polisztirol hab mag kitöltésű alumínium lemezbe helyezték el! 

Összetéveszthetetlen stílus.

A megerősített panel, úttörő kialakítást ad a szerkezetnek, hatékonyan és elegánsan lefedi a legnagyobb felületeket.

Az ANCONA egy új rendszer, amely innovatív és sokoldalú megközelítéssel tekint a külső dekoráció jövőjére, kiterjesztve a lehetőségek tárházát azokra az emberekre, akik azt szeretnék, hogy kültéri területük avantgárd és összetéveszthetetlen legyen. stílus.

Elegáns és megerősített panelek áttörő kialakítást adnak a szerkezetnek, hatékonyan és elegánsan fedve le a legnagyobb felületeket is.

Ez a szerkezet napsütés vagy eső elleni védelemként is használható

A beépített esővíz-elvezető rendszer Anti-Splash technológiával készült, ami megakadályozza, hogy a nagy mennyiségű, túlcsorduló esővíz a pergola belsejébe jusson.

Tekintse meg további pergola kínálatunkat!