Rólunk

Cégünkről

Történetünk röviden…..

1995-től amikor csak tehettük sokat utaztunk külföldre, ahol elcsodálkozva láttuk, milyen igényes a fejlettebb országok környezete, az akkori magyar helyzethez képest. Ekkor született meg az elhatározás, melynek következtében 1999. június 23-án megalapítottuk első családi vállalkozásunkat. Euro-Kom 2000 Kft. néven, amelynek fő profilját prémium német alapanyagok felhasználásával készült nyílászárók, ajtók, ablakok, télikertek, külső és belső árnyékolók gyártása és forgalmazása töltötte ki. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy közel 5 év gyártói és forgalmazói tevékenység után sikerült kivívnunk, mind lakossági ügyfeleink, mind közületi partnereink és a szakma osztatlan elismerését. Gyártói tapasztalatainkkal felvértezve 2006-ban nemzetközi piacra léptünk, Szlovákia és Románia piacain  magyarországi sikereinket felülmúló eredményeket értünk el. Több 10000 valós, elégedett ügyfél 20 év alatt. Azóta is tesszük a dolgunkat ebben a piaci szegmensben.

20 éve. Töretlenül. 20 éve ugyanazon a néven.

Mindig hittük és hisszük ma is, hogy prémium magyar termékek gyártásával, tisztességes piaci magatartással, versenyképes árakkal a magyar piacon igen is sikert lehet elérni. Mindeközben magyar munkahelyeket teremtve, magyar családoknak tisztes megélhetés biztosítása mellett végezni tevékenységünket. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy induló csapatunkból, kollégáink 80 %-a 20 év közösen eltöltött és munkával teli év múltán, jelenleg is az Euro-Kom 2000 Kft. nagyra becsült tagja! 

 

Küldetésünk

Az évek során sem változott az az álmunk, hogy Magyarországon a családiházak udvarai, a közterületek és a lakóövezetek burkolatainak minősége a nyugati országok színvonalát elérje. Időközben azonban rájöttünk, hogy ennek megvalósításához nem elég csupán egy forgalmazónak lenni a sok közül, piacvezetővé kell válnunk! Hittük, hogy nem érhetjük el a célunk másként csak úgy, hogy ha a gyártásra helyezük a hangsúlyt.

 2002. január 2.-án megalapítottuk második családi vállalkozásunkat Well Deck Kft. néven

Hittük, az alapításkor, hogy ez az ország is érdemes egy számos, egyedi innovációt magában hordozó, gondozásmentes és időtálló prémium, kültéri WPC burkolatra. Amelyre büszkén mondhatjuk, hogy ez bizony magyar, itt készül és 100%-ban magyar kéz munkája. Az első 10 évben buktatóból jócskán több volt, mint sikerből. Nyilván az idő szépít rajtuk, ám nem adtuk fel kutattunk, fejlesztettünk, vizsgáltunk és teszteltünk 10 éven keresztül.

Büszkén jelenthethetem , 10 év fejlesztő munkával és gyártói tapasztalattal magunk mögött, beteljesedett álmunk. Magyarországon a Well Deck Kft egyedüli gyártóként van jelen a WPC burkolatok piacán.

Egy olyan kimagasló minőségű prémium termékkel, amely számos egyedi, innovatív megoldás révén valódi gondtalanságot kínál a WPC burkolatok “keszekusza” piacán. Egyetlen magyar termékként, kiemelkedő alternatívája a piac, szinte csak  kinai és kelet-ázsiai gyártásból származó, bizonytalan összetételű, garanciális feltételeit tekintve, érvényesíthetetlen WPC burolataiknak, melyek minősége sajnos másfél év után erőteljes hanyatlásnak indul.

 A Well Deck termékek fejlesztéskor külön hangsúlyt fektettünk a közép-európai éghajlatok okozta változó környezeti hatásokra. WPC (wood-plastic-copmozit) termékeink európai keményfa tartalommal rendelkeznek, dió, éger, tölgy, bükk és akác, melyek a bambusz (ami igazábol nem fa,hanem egy fűféle és természetéből adódóan a víz tárolására kimagasló tulajdonságokkal bír!) tartalmú burkolatokkal szemben  európai éghajlati körülményekre fejlődtek, mely tulajdonságukat termékeink garantált időtállóságában mutatják meg! Az önfeledt, gondtalanság élményét nyújtva ezzel tulajdonosainak.

Sajnálatos módon ma Magyarországon nem létezik átfogó oktatási rendszer a WPC szakmában. Sok éves kutatómunka eredményeként, Magyarország legelismertebb WPC szakemberének Kromek Péternek segítségével sikerült a világ minden tájáról összegyűjtenünk a szakmával kapcsolatos információkat. Mindezt nem csupán kedvtelésből tettük, szeretnénk ezt a tudást a szakma életrehívásához felhasználni. Így jön létre hamarosan 2020 év közepén a „WPC burkolatok tervezése, kivitelezése” című szakkönyv.

A jövőben nem csupán a könyv megírásával, de egy sajátos oktatási rendszer kialakításával  is hozzá fogunk járulni a magyar WPC kultúra és a WPC szakma fejlődéséhez.

 2020-ban megkezdtük közel 800 nm-es WD SHOW ROOM & GARDEN kivitelezési munkálatait, melyben kilenc termékkategóriában mutatjuk be a Well Deck egyedülálló Prémium magyar termékeit.

Koncepciónk arra épül, hogy legyen a pihenés valóban gondtalan és örömteli.

Termékeink között megtalálhatók gondozásmentes terasz és falburkolatok, WPC és acél, valamint rozsdamentes kerítés rendszerek, pergola rendszerek, árnyékolók, üvegfalak, bioklimatikus fedések, medence térburkolatok, egyedülálló, nyitott és zárt állapotban is egyaránt terhelhető alacsony medencefedések, az otthoni spa élmény, szaunák és masszázs medencék, kiegészítők, valóban időtáló design kerti bútorok. Mindez teljesen egyénre szabható formában az Ön egyedi igényei és elképzelései szerint. 

Jelenleg 3000 nm-es gyártó csarnokban, 3 db robotizált, kompozit gyártósoron végezzük WPC termékek gyártását, magyar alapanyagból, magyar kéz munkájának eredményeképp. Közel 2000 nm-es raktárkapacitással és 10 féle WPC termékünk színenkénti 3000 nm-i, összesen 30000 négyzetméternyi állandó készlettel.

2020. májusában tervezzük kiadni Magyarország első WPC online szaklapját, a WELL DECK WPC Magazin-t. Habár szaklapnak hívjuk, nem csupán szakembereknek szánjuk. Célunk ugyanis, hogy a szakmában nem jártas, WPC burkolat telepítést szándékozók is átfogó ismeretekre tehessenek szert. Emellett rengeteg hazai és külföldi példával szeretnénk ötleteket adni és bátorítani mind a tulajdonosokat, mind a kivitelezőket és tervezőket, hogy merjenek nagyot álmodni kertjük, kültéri életterük megtervezésekor.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ellátogatott weboldalunkra!

Kérdései megválaszolásához szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

Szivélyes üdvözlettel:
Bán István 
Ügyvezető 
Well Deck Kft.