Bioklimatikus pergola

Legfőbb előnyük, a passzív hűtés, hogy a mozgatható lamellák megnyitásával elindul a levegő áramlása a szerkezeten belül, így a levegő bejutásának köszönhetően a forró levegő és a hűvös levegő helyet cserél! Szinte azonnal egy nagyon kellemes árnyékban tudunk pihenni a forró nyári napokban is.

Well Deck bioklimatikus pergolák

SELECT bioklimatikus pergola

A WELL DECK SmartRoof SELECT BIOKLIMATIKUS PERGOLA  0–80% között állítható lamellákkal és intelligens árnyékolással. Kiváló szélellenállás (CLASS 6), 185 kg/nm hóterhelés, alumínium váz, LED világítás, vízelvezetés, és hatékony hőszigetelés jellemzi poliuretán lamellákkal.

A WELL DECK SmartRoof SELECT BIOKLIMATIKUS PERGOLA lamelláinak elhúzásii tartománya 0 – 80 % között szabadon állítható. A lamellák elhúzása álltal elérhető árnyékolási intervallum, a nyitási-záródási irány, valamint az épület és a mellé installált árnyékoló tájolásának függvénye.

A WELL DECK SmartRoof SELECT PERGOLA szélellenállási értéke: CLASS 6.

Termékeink kimagasló terhelhetőséggel rendelkeznek pl.: hóterhelés 185 kg/nm. Minden felhasznált szerkezet, vázelem alumínium és rozsdamentes kivitelben készül.

A lamellák iránya a szélesség oldallal párhuzamos.

Termékünk beépített természetes fehér fényű LED világítással szerelt.

 Lábakba integrált, rejtett vízelvezetéssel és vízelvezetést biztosító lamellákkal és tetőszerkezettel.

Lamellák poliuretán szigetelő habkitöltéssel készülnek. A habkitöltés megakadályozza, hogy a lamellák napsütés következtében felmelegedve átadják a hőt, így kiküszöbölve a pergola alatti terület felmelegedését, valamint a hőmérsékletváltozások következtében a lamellákon bekövetkező pára lecsapódását.

PRIME bioklimatikus pergola

A WD SmartRoof PRIME BIOKLIMATIKUS PERGOLA – 0–140 fokig forgatható lamellákkal rendelkezik, CLASS 6 szélellenállás jellemzi, 185 kg/nm a hóterhelése, alumínium vázas, RGB LED világítás, és hatékony hőszigetelés jellemzi poliuretán lamelláknak köszönhetően.

A WD SmartRoof PRIME BIOKLIMATIKUS PERGOLA lamelláinak FORGATÁSI tartománya 0 – 140 fok között szabadon állítható. A lamellák elhúzása álltal elérhető árnyékolási intervallum, a nyitási-záródási irány, valamint az épület és a mellé installált árnyékoló tájolásának függvénye.

A WD SmartRoof PRIME PERGOLA szélellenállási értéke: CLASS 6. Termékeink kimagasló terhelhetőséggel rendelkeznek pl.: hóterhelés 185 kg/nm. Minden felhasznált szerkezet, vázelem alumínium és rozsdamentes kivitelben készül. A lamellák iránya a szélesség oldallal párhuzamos. Termékünk beépített színes, RGB LED világítással szerelt.

 Lamellák poliuretán szigetelő habkitöltéssel készülnek. A habkitöltés megakadályozza, hogy a lamellák napsütés következtében felmelegedve átadják a hőt, így kiküszöbölve a pergola alatti terület felmelegedését, valamint a hőmérsékletváltozások következtében a lamellákon bekövetkező pára lecsapódását.

Seesky Zenit bioklimatikus pergola

A WELL DECK Seesky bioklimatikus pergolát motorizált forgatható lamellák, CLASS 6 szélellenállás, 252 kg/nm hóterhelés, alumínium és rozsdamentes szerkezet, okos vezérlés, és beépített LED világítás teszi vonzóvá.

Szeretné, ha a nappali fény akkor is beragyogna pergolájába, ha a lamellás tető zárva van? Ha igen, válassza a Well-DECK áttetsző lamellát, mellyel lehetővé válik a szabadság érzete. Az áttetsző lamellák kiváló minőségű anyagból készülnek, és tökéletesen illeszkednek a pergola többi lamellájához.
Ennek az opciónak köszönhetően a lamellák kinyitása nélkül is kihasználhatjuk a pergolán belüli környezeti megvilágítást. Elhelyezhetőek egymás mellett, vagy eloszthatók a többi lamella között is. Így maximálisan élvezheti a pergola alatti természetes nappali fényt.

  • Több fény és nyitottság az áttetsző üveglapoknak köszönhetően 
  • Fokozott elegancia
  • Testreszabott a hely igényei szerint
  • Tökéletes integráció a rácsos tetőbe

Tekintse meg további pergola kínálatunkat!