Ponyvás pergola

Ponyvás pergola teljesen behúzható árnyékolóval, amelynek köszönhetően a pergola teteje jobban ki tud nyúlni, akár a teraszon túl is. Motorizált így egy gombnyomással az elhúzási tartománya 0 – 85 % között szabadon állítható.

Well Deck PVC ponyvás pergola

PERGOLINE BRONZE PVC ponyvás pergola vászontetővel

Lábakba integrált, rejtett vízelvezetéssel és vízelvezetést biztosító PVC tetőszerkezettel. Csak motorizált, távirányítható vagy Somfy Connexon, illetve Tahoma okos vezérlővel (mobil applikációkkal) vezérelt kivitelben. Okos otthon rendszereink felár ellenében választhatók.

A WELL DECK PERGOLINE PVC PONYVÁS PERGOLA kereszttartó szerkezet dimenziója: 140 mm x 150 mm. Lábakba integrált, rejtett vízelvezetéssel és vízelvezetést biztosító PVC tetőszerkezettel. Csak motorizált, távirányítható vagy Somfy Connexon, illetve Tahoma okos vezérlővel (mobil applikációkkal) vezérelt kivitelben. A PVC tetőszerkezet szélérzékelővel is lehet felszerelt. Okos otthon rendszereink felár ellenében választhatók. A WELL DECK PERGOLINE BRONZE PERGOLA PVC tetőszerkezetének elhúzási tartománya 0 – 85 % között szabadon állítható. A PVC tetőszerkezet által elérhető árnyékolási intervallum, a nyitási-záródási irány, valamint az épület és a mellé installált árnyékoló tájolásának függvénye. A WELL DECK PERGOLINE BRONZE PERGOLA szélellenállás értéke: CLASS 6. Minden felhasznált szerkezet, vázelem alumínium és rozsdamentes kivitelben készül.

Tekintse meg további pergola kínálatunkat!