Well Deck Üvegrendszer

Két modern üvegrendszer: A WD Vertiglass Guillotine System, kompakt és időjárásálló, télikertté alakítja a teraszt. A WD Sliding System, egységes méretű vízszintes üvegekkel tolómozgatású, hőszigetelt, könnyedén kezelhető, és színben illeszthető a pergola vázához.

Well Deck üvegrendszerek

VERTIGLASS GUILLOTINE SYSTEM

A VERTIGLASS GUILLOTINE SYSTEM egy hatékony hibrid rendszer, minimalizálva az összehajtható rendszerek helyigényét. Filigrán profilok, időjárásállóság és könnyű kezelhetőség jellemzi. Nyáron egy gombnyomással nyitható, a vertikális üvegtáblák átlátható üvegkorláttá alakulnak. A WELL DECK SMART ROOF SELECT pergola rendszerrel összehangolt, széles oldali vertikális üvegfalak, 8 mm-es edzett üveggel. Méretpontosítás a pergola felállítása után szükséges. Kényelmes, modern megoldás a térhatékonyság és funkcionalitás jegyében.

SLIDING SYSTEM

A Sliding System egy újszerű rendszer, amely lehetővé teszi egyforma méretű horizontális üvegtáblák könnyed toló mozgatását. A filigrán kivitelű 5,4 vagy 3 sínű profilok stílusos megjelenést biztosítanak, miközben ideális megoldást nyújtanak zordabb időjárási körülmények között is. A terasz gyorsan nyitható és zárható, a rendszer bármely pontján megállítható. Az alumínium profilok a pergola vázának színével harmonizálnak, és az üvegek 10-20 mm vastagságú hőszigetelt üvegek. Kényelmes és modern lehetőség az otthonok életterének optimalizálására.

VISTA keret nélküli tolófal

A VISTA üvegrendszer teljes kilátást biztosít a 10 mm-es edzett üvegből készült alkotóelemeivel. Az eső és páralecsapódás könnyen elfolyik a csatornába, nem alkalmaz alumínium profilokat, és függőleges szigetelés hiányával tiszta megjelenést nyújt. Az üvegfalak csendes és kényelmes működést biztosítanak. Ideális választás a kilátás, esztétika és hatékony funkcionalitás szerelmeseinek.